Víno Škrobák je malé rodinné vinařství založené v roce 2000. Na Antonína Škrobáka přešla mnohagenerační tradice, a přestože má vinohrad a sklep pouze jako koníčka vedle svého autoservisu, hektar vinohradu a související práce zaměstnávají manželku Libuši a v sezóně celou rodinu. Škrobákovi sice převzali malý rodinný sklep a vinice, současné vinohrady v tratích Staré hory a Podvinohradí už vysázeli nově sami. Pěstují osm bílých a pět červených odrůd, z toho část je novošlechtěnců. Ve vinici tak mají například velmi zajímavý Johaniter, vyšlechtěný v 60. letech v německém Freiburgu, který má ve svých genech Ryzlink rýnský, Seyve-Villard, Rulandské šedé a Chasselas. Antonín Škrobák si nově vyšlechtěné rezistentní odrůdy pochvaluje - jednak mají dobré předpoklady pro vyzrání hroznů, jednak jeho zákazníci rádi zkoušejí neznámé a při všech otevřených sklepích patří mezi nejžádanější vzorky. Tradiční sklípek v lokalitě Na Benátkách byl nedávno prodloužen a zvětšen o degustační místnost. Roční objem výroby nepřesahuje dva tisíce lahví. Když ani ty největší partie nepřesahují 400 litrů, ponechávají se pro zjednodušení v kategorii zemských vín, cukernatost hroznů je ale vždy uvedena na etiketě. Mezi postupy vinifikace převažuje tradiční klasika, mošty se stáčejí jen z hrubých kalů nebo vůbec, zakvášejí se obvykle šlechtěnými kvasinkami. Bílá vína zrají v nerezu, červená alespoň rok v sudech. Škrobákovi naposledy dosadili populární Pálavu, z níž očekávají panenskou sklizeň a mají ještě připravenou plochu na menší výsadbu.