Ing. Martin Bravenec navázal na rodinnou tradici, když založil v roce 2003 malé rodinné vinařství v profesionální podobě. Staré vinice rodina rozšířila o výsadby větších ucelených ploch a nyní hospodaří na pěti hektarech v tratích Brněnka, Hrubé a Stará hora (vinařství zpracovává pouze vlastní hrozny). Od prodeje hroznů jiným vinařům se Bravencovi časem posunuli k výrobě vína, zprvu sudového a později v roce 2005 poprvé část produkce nalahvovali. V současnosti již lahvuje vinařství celou svou produkci. S tím, jak si vína našla své místo na trhu, bylo nutné řešit kapacitu výrobních a skladovacích prostorů a techniku do vinohradů. Původní prostory v předválečném vinném sklepě již nestačily, proto vinařství v roce 2009 postavilo novou provozovnu, která splňuje veškeré požadavky na moderní hygienický potravinářský provoz. Hrozny se sklízejí ručně a zpracovávají šetrnými technologiemi. Víno se plní na pojízdné lahvovací lince, která zaručuje stabilitu vína v lahvích, jejich svěžest a hlavně spokojenost zákazníků. Historie rodinného vinařství nesahá hluboko, proto i etikety mají moderní a netypický vzhled. Novinkou z posledního roku je panenská sklizeň Tramínu červeného z trati Staré hory a pěstitelský sekt vyrobený tradiční metodou kvašením v lahvi. Manželé Bravencovi plánují v blízké budoucnosti rozšíření plochy vinic a pořízení speciálních strojů pro ulehčení agrotechnických prací. Na pořadu jsou také další investice do vybavení sklepního hospodářství, které by měly být doprovázeny dalším zvýšením kvality vína.